SİVAS / GEMEREK - Gemerek Anadolu Lisesi

May

OKUL MÜDÜRÜMÜZ AYTEKİN USLU TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE DİYALEKT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Ara

Okulumuz tarafından Valiliğimizin başlattığı Hedef Projesi kapsamında öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz voleybol müsabakaları finali 20 Aralık 2022 Salı Günü Saat 14:30 'da Okulumuz Spor Salonunda  yapılacaktır.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü  Gemerek Meslek Yüksek Okulunda Gerçekleştirildi.

Kas

Dinmeyen hasret! Ulu Önder Atatürk' ü vefatının 84. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Gemerek Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni İkbal AKKAYA  Aile Okulu Projesi Kapsamında Çatışma Ve Stres Yönetimi  adlı seminerinde velilerimizi bilgilendirdi.

Seminere katılan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında daha yeşil bir Türkiye için aynı anda yüzbinlerce fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe okulumuz olarak katkı sağladık.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü Anma programı İlçe Kaymakamımız İlhan KAYATÜRK'ün de katılımıyla okulumuzun spor salonunda gerçekleştirilmiştir.  Programda öğrencilerin hep birlikte Mustafa Kemal ATATÜRK'e ithafen Senden Daha Güzel şarkısını seslendirmesi duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu.

Eyl

Gemerek ilçemizin kıymetli Belediye Başkanı Remzi KILIÇDAĞI yeni Eğitim - Öğretim yılı ile ilgili iyi dileklerini bildirmek ve başarılar dilemek için okulumuzu ziyaret etti. Ziyareti ve iyi dilekleri için Başkanımıza teşekkür ederiz.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci döneminde uygulanacak olan program ektedir.